Dansa

La dansa és moviment i el moviment és vida. Per a estar vius, hem de moure’ns i quina millor manera que ballar. Trobaràs diferents estils de classes de ball per a totes les edats. La dansa ens acompanya, la sentim dins com una forma d’expressió, de celebració i de vida. Sabem que la dansa ens cura, regenera la nostra energia, expandeix el present i ens connecta profundament amb nosaltres mateixos i fàcilment amb la comunitat que la comparteix.

Ballet

La classe de ballet s’enfoca en les tècniques de ballet (Vaganova, Balanchine i Royal Academy of Dansi) i té com a objectiu ensenyar aquesta tècnica de manera saludable per a cada cos individual. Els estudiants estudiaran la tècnica d’alineació, força, equilibri, salts, musicalitat i coordinació, tot des d’una perspectiva d’alegria i lleugeresa.

N1: Ballet bàsic
N2: Ballet bàsic/intermedi
N3: Ballet intermedi

Contemporani

La classe de dansa contemporània és una experiència dinàmica i plena d’experimentació, moviment, ritme i expressió física. Cada classe es basa en diversos elements, algunes més enfocades en tècniques i altres en improvisació. No obstant això, el resultat sempre és una classe enèrgica, repleta de moviment, consciència grupal i consciència corporal i artística.

N1: Contemporani Bàsic
N2: Contemporani Intermedi

Eines de Creació

Dirigit a tots aquells que tinguin curiositat per explorar diferents camins en l’àmbit de la creació, posem èmfasi en el moviment, però ens aventurem en qualsevol disciplina artística que ajudi a trobar diverses eines d’expressió. Ens submergim en el buit creatiu per a aprofundir en el rol de l’intèrpret. Durant les sessions, formem un grup regular i heterogeni, ple d’entusiasme, energia i companyonia, la qual cosa ens permet treballar amb comoditat i llibertat.

DANSA & IOGA

La sesión de Danza & Yoga es una combinación de estiramientos, asanas, improvisación, ejercicios de movilidad, juegos grupales y momentos de meditación y relajación. Respetamos los cuerpos, sus necesidades y ritmos individuales. Esta clase está diseñada para disfrutar, conectar, fortalecerse y escuchar las propias necesidades sin hacerse daño.

Nens

En les classes de Dansa & Ioga per a nens, promovem la importància del cos en l’educació i l’activació de la intel·ligència corporal. A través del moviment, ajudem a connectar amb les emocions i a crear cossos més segurs i connectats. El moviment està relacionat amb la imaginació, la coordinació, la força, la llibertat, el contacte amb uns altres i l’escolta. Busquem desenvolupar cossos i ments elàstiques, fortes, atentes, connectades i generoses mitjançant la dansa i el ioga.

4 a 6 anys – Dimecres 17:30h
6 a 8 anys – Dilluns 17:30h
8 a 12 anys – Dijous 17:30h