Ioga

Les classes de ioga es basen en l’estil de Vinyasa Ioga (flow), on el cos es mou de manera contínua, la respiració és present i hi ha una intenció darrere de cada moviment, la qual cosa converteix la pràctica física en una experiència espiritual. El ioga ens ajuda a trobar pau, felicitat i a alliberar-nos dels nusos emocionals, mentals i físics.

Jivamukti Yoga

Jivamukti Ioga és un estil modern de ioga patentat per David Life i Sharon Gannon en 1984. Aquest enfocament integral se centra en la pràctica vigorosa de asanas, l’estudi de la filosofia, el so i la meditació per a guiar-nos cap al camí de la il·luminació a través de la compassió cap a tots els éssers. Jivamukti Ioga destaca els drets dels animals, el veganisme, l’ambientalisme i l’activisme social, i es defineix com un estil de ioga amb un enfocament avantguardista.

Vinyasa Yoga

En les classes de Vinyasa Ioga s’utilitzen diferents asanas de ioga i la respiració és fonamental. Aquestes classes busquen crear un espai de consciència, obertura i pau interior mitjançant eines com l’alineació física, la intenció, la fluïdesa i la quietud. A més, es promou un espai de treball personal de transformació física, mental, emocional i energètica.

Dansa & Ioga

La sessió de Dansa & Ioga és una combinació d’estiraments, asanas, improvisació, exercicis de mobilitat, jocs grupals i moments de meditació i relaxació. Respectem els cossos, les seves necessitats i ritmes individuals. Aquesta classe està dissenyada per a gaudir, connectar, enfortir-se i escoltar les pròpies necessitats sense fer-se mal.

IOGA BÀSIC PER A ADULTS​

En les classes de Hatha Vinyasa, s’utilitzen diverses asanas de ioga i es posa un enfocament fonamental en la respiració. Aquestes classes tenen com a objectiu crear un espai de consciència, obertura i pau interior mitjançant eines com l’alineació física, la intenció, la fluïdesa i la quietud. A més, es promou un espai de treball personal per a la transformació física, mental, emocional i energètica.

Yoga Teacher Training