Salut

Si desitges experimentar una sessió de salut més personalitzada, pots reservar una sessió privada amb el nostre terapeuta intern. Amb una àmplia comprensió del funcionament del cos, Carl ofereix massatges, entrenament personal i entrenament holístic per a l’estil de vida.

Massatge

Experimenta el nostre massatge descontracturante per a alliberar tensions musculars. Disponible en sessions de 30 o 60 minuts, es realitza en una taula de massatge amb oli i moviments profunds per a alleujar nusos i rigidesa. Carl, el nostre coach d’estil de vida holístic, et brinda consells per a enfortir el cos i reduir la inflamació amb canvis simples en l’alimentació i l’estil de vida.

Entrenament Personal

Vols posar-te en forma o aconseguir un objectiu personal? Els nostres entrenaments personalitzats són adaptats a les teves necessitats. Comptem amb un gimnàs boutique equipat amb pesos, pilotes, torre de corrioles, barra, i més. Carl, un entrenador personal experimentat i multifacètic, combina la seva experiència com a ballarí, massatgista i coach d’estil de vida holístic per a oferir-te sessions interessants i efectives de 60 minuts.

Coaching de Salut Integral
Carl ofereix assessorament personalitzat sobre nutrició, estrès, entrenament, somni i estil de vida en general. Analitzarà el teu estil de vida, experiències prèvies i metes futures, creant un programa d’entrenament i pla de nutrició específicament per a tu. Sessions de coaching de 60 minuts per a acostar-te als teus objectius.